Zwart metalen lijsten

Op zoek naar een stijlvolle en elegante manier om uw posters in te lijsten? Bekijk ons assortiment stijlvolle zwarte metalen monturen! Gemaakt van hoogwaardig gelakt metaal, zijn deze lijsten perfect om een vleugje elegantie toe te voegen aan uw inrichting. Bovendien gaan ze aan de achterkant open, zodat u uw poster gemakkelijk kunt invoegen voor een gladde en mooie afwerking.

Stijlvolle matzwarte metalen frames

Zodra u uw poster hebt gekozen, kunt u hem inlijsten met een zwart metalen frame, zodat hij mooi past in de omgeving van een klassiek Scandinavisch huis. U kunt een wit motief inlijsten om de illustratie of tekst te benadrukken, of een gewaagd schilderij inlijsten met een duidelijke zwarte rand tegen een wit behang.

 

Met een focus op design en stijl hebben onze productontwikkelaars deze lijsten ontwikkeld voor een exclusieve uitstraling in uw huis en de mogelijkheid om een klassieke fotolijst te ontwerpen die uw interieur zal verfraaien. Wij geven voorrang aan kwaliteit en in het assortiment zwarte metalen lijsten kunt u kiezen uit verschillende maten en vormen, zodat u de juiste lijst vindt voor uw schilderijen. 

 

Posterton laat niets aan het toeval over en levertfotolijsten die lang meegaan en zorgvuldig geselecteerd zijn om aan vele smaken en stijlen te voldoen. Inlijsten kan bijdragen tot een stijlvolle uitstraling en de boodschap van het bord op een natuurlijke en duidelijke manier naar voren brengen. Wij hebben alles wat u nodig hebt om uw huis te versieren met mooie afbeeldingen in verschillende combinaties en u kunt zelfs een schilderij maken dat u bij de context vindt passen.

 

Zwarte metalen lijsten gaan nooit fout en staan prachtig in een moderne, casual of klassieke woning, wat vooral duidelijk wordt als u kiest voor een zwart-witte poster of billboard. Ook de metalen rand maakt een exclusieve indruk, dankzij het oogverblindende design en de robuuste materialen. 

 

Exclusieve zwarte premium frames 

Bij Posterton vindt u zwarte metalen lijsten die zijn ontworpen met zorgvuldige aandacht voor wat klanten willen, en als aanvulling op ons andere assortiment schilderijen, posters en aanplakbiljetten die uw pand kunnen verfraaien om een aangename sfeer te creëren. Met een zwarte lijst kan het niet misgaan en ze zien er geweldig uit, ongeacht de kleur van uw muren en behang.

 

Hang uw schilderijen in de keuken, woonkamer of slaapkamer, met verschillende thema's voor verschillende kamers en laat ze uw persoonlijkheid weerspiegelen door motieven te kiezen die iets zeggen over wie u bent. Wij moedigen diversiteit aan en willen er op een eenvoudige manier toe bijdragen dat iedereen zijn eigen stempel op zijn huis kan drukken, door hoogwaardige schilderijen met mooie motieven aan te bieden.

 

Door horizontale en verticale ophanging te combineren, creëer je een warme dynamiek die de kijker aanspreekt en bijdraagt tot een gezellige sfeer. Zwarte metalen kozijnen bieden een goede gelegenheid om uw huis een lift te geven en het mooier en gezelliger te maken bij bezoek;