21x30 cm lijsten

Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar met een lijst uit onze categorie 21x30 cm is hij nog meer waard! Met een fotolijst van 21x30 cm kunt u een foto, poster of waarom niet een diploma op A4-formaat inlijsten. De frames zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Met zoveel verschillende frames om uit te kiezen, kun je echt je creatieve kant laten schijnen.

Tavelram 21x30 cm

Met een fotolijst kunt u gemakkelijk het beeld vastleggen dat uw foto of poster uitstraalt. Zelfs zoiets eenvoudigs en klassieks als onze zwarte lijsten zijn perfect voor het tonen van al die foto's die je op vakantie hebt genomen of waar je favoriete posters ook zijn. Misschien heb je thuis een diploma dat je wilt inlijsten? Een fotolijst in de maat 21x30 ofA4 frames de perfecte keuze!

 

Door uw ontwerpen in kaders te plaatsen kunt u een persoonlijk tintje geven en uw ontwerpen echt laten opvallen! Kies voor monturen in één kleur voor een coherente en consistente uitstraling. Of waarom geen zwart-wit frames mengen? Je kunt het natuurlijk ook aankleden met een gouden of zilveren lijst! We hebben veel verschillende frames waarmee u gemakkelijk uw eigen unieke stijl kunt creëren.

Kwaliteitsvolle monturen in verschillende stijlen

Met veel verschillende stijlen om uit te kiezen in deze categorie alleen al, is er voor elk wat wils. Van elegante metalen frames tot luxueuze eiken frames. De frames in deze categorie kunnen zowel liggend als staand worden gebruikt. U kunt het verticaal en horizontaal aan de muur hangen met een van de twee metalen beugels aan de achterkant en samen met eentafelhaak. Zo vermijd je spijkers en schade aan de muren. U kunt ook een lijst van 21x30 op uw bureau zetten met behulp van de standaard die bij al onze lijsten van dit formaat wordt geleverd;

 

Al onze lijsten hebben een glas van acrylglas. Daardoor zijn ze niet zo zwaar om op te hangen en geven ze tegelijkertijd een zeer luxe indruk. Er is ook een beschermfolie aan beide zijden van het glas om het te beschermen tegen krassen voordat u de perfecte plaats vindt om uw schilderij te plaatsen. 

De perfecte keuze voor serviesgoed

Misschien wil je thuis een schilderij maken? Met een krijtbord kunt u verschillende ontwerpen combineren tot één geheel, in plaats van elke poster afzonderlijk te houden. Met een lijst van 21x30 cm kunt u gemakkelijk verschillende favoriete motieven combineren. Om de perfecte foto te creëren, bieden wij lijsten in verschillende vormen en materialen. Het maakt niet uit of u een minimalistische, op de natuur geïnspireerde of romantische stijl wilt. Wij bieden alles van:

 

 

Als de motieven verschillend zijn, kunt u ervoor kiezen om verschillende kleuren op uw fotolijsten te combineren om de indruk te wekken die u wilt. Of als u een consistent thema wilt voor uw behang, kunt u dezelfde kleur kiezen voor al uw lijsten. Wat je ook zoekt, wij hebben wat je nodig hebt.