13x18 cm lijsten

Breng uw muren tot leven met onze kleine lijsten van 13x18 cm. Met een verscheidenheid aan kleuren en materialen om uit te kiezen, hebben we de perfecte fotolijst voor uw huis. Onze eenvoudig te monteren frames hebben een rugleuning waardoor ze vanzelf achterover kunnen leunen. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte hoek voor je foto te krijgen.

Fotolijst 13x18 cm 

Om je poster te laten opvallen en er goed uit te laten zien op je muur of plank, is het een goed idee om hem af te werken met een stijlvolleram! In ons assortiment vindt u 13x18 lijsten in verschillende stijlen. Goud of verzilverd metaal voor een moderne en elegante uitdrukking en eenkleine frames in het hout in både natuurlijke en målad afwerking. 

 

Kies voor monturen in één kleur voor een coherente en consistente uitstraling. U kunt bijvoorbeeld ook lijsten in wit, zwart en zilver mengen om een gepersonaliseerde foto te maken. Een stijlvolle lijst van 13x18 cm in een kleur en materiaal dat bij het motief past, brengt uw schilderij tot leven. Dit terwijl het beschermende en scherpe glas helpt om de details naar voren te halen. U kunt onze exclusieve frames natuurlijk ook gebruiken voor posters en reclameborden. Maar ook voor uw eigen foto's van de meest gedenkwaardige momenten in het leven!

Wees creatief met onze fotolijsten

Wie houdt er niet van een goede make-over? Het is leuk om te veranderen in iets nieuws dat er echt goed uitziet, vooral als het om je huis gaat. We hebben er veel werk in gestoken om ervoor te zorgen dat onze huizen een weerspiegeling zijn van wie we zijn, en soms hebben we gewoon behoefte aan verandering. Maar als het erop aankomt deze veranderingen daadwerkelijk door te voeren, vergeten we vaak een van de belangrijkste aspecten: onze gewoonten. Bij Posterton willen we dat u creatiever over uw muren denkt. Een goede tip is om een fantastischetabel vägg in uw huis met behulp van onze kleine fotolijstjes.

Collagelijsten - geef uw foto's een nieuw leven

Of het nu gaat om een verzameling familiefoto's of foto's van uw laatste vakantie, onze lijsten zijn de perfecte manier om uw favoriete herinneringen te tonen en te combineren met andere kleine lijsten. Met hun afmetingen van 13x18 cm zijn onze lijsten ideaal voor kleinere afdrukken of groepen foto's en afbeeldingen. De mogelijkheid om een mooie collage van herinneringen te creëren die elke kamer vult met warmte en karakter is grenzeloos en werkt in elk type kamer.

Kleine frames voor speciale foto's

Met onze lijsten van 13x18 cm kunt u alle herinneringen en foto's verzamelen die er toe doen. Meestal ”smallå frames for big memories”. Het kan bijvoorbeeld gaan om een huwelijksverjaardag, de verjaardag van een kind, een familievakantie of een speciale feestdag. Wat de herinnering ook is, het is belangrijk voor ons en we willen het bij de hand houden. Daarom kunnen fotolijsten een geweldige manier zijn om herinneringen levend te houden.

Kwaliteit en reikwijdte

Onze lijsten kunnen zowel liggend als staand worden gebruikt. U kunt uw foto's dus weergeven zoals u wilt. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan de muur te hangen of op je bureau te bewaren. Om ze staande te houden, gebruikt u de steunpoot die op al onze frames beschikbaar is. De fotolijsten zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en elke lijst heeft een acrylglazen voorkant die aan beide zijden beschermd is met een beschermfolie.

 

We denken dat je de perfecte lijst zult vinden in 13x18 cm, maar als je op zoek bent naar grotere maten hebben we meer om uit te kiezen: