Posters

Zoekt u een manier om uw muren op te knappen? Bekijk onze collectie stijlvolle posters en affiches! Onze posters worden altijd bijgewerkt met de laatste trends, zodat u het perfecte ontwerp voor uw huis kunt vinden. Bovendien geven onze exclusieve ontwerpen uw muren een uniek en persoonlijk tintje. Dus waarom geeft u uw interieur geen boost met trendy online posters van Posterton? Scroll naar beneden om onze collecties en thema's te zien

Online posters van hoge kwaliteit kopen

Posters zijn de laatste jaren erg populair geworden. Veel heeft waarschijnlijk te maken met de breedte en de kwaliteit die de posters van vandaag bieden. Wij bij Posterton hebben bijvoorbeeld veel nadruk gelegd op het vinden van de juiste papiersoort voor de afdrukken.

Als u bij ons online posters koopt, krijgt u eersteklas papier van de hoogste kwaliteit. Wij hebben het papier met grote zorg geselecteerd omdat wij er zeker van willen zijn dat de beeldkwaliteit optimaal is. Bovendien gaat de afdruk lang mee. Het soort kwaliteitspapier dat wij gebruiken is onder andere duurzaam, waardoor u jarenlang probleemloos van hetzelfde mooie schilderij of schilderij kunt genieten. 

Geïnspireerd & vind het juiste motief voor posters

Welk motief moet u kiezen? Velen worden aangetrokken door het Scandinavische, minimalistische en heldere. Anderen willen iets opvallends en flitsends op hun muren. Gelukkig is er voor elk wat wils. Wij bieden alle juiste categorieën voor uw beelden, waaronder natuur en dierenpostersgrafische prints, fotografische posters van toonaangevende fotografen en cartoonmotieven.Hier vindt u een breed scala aan posters en schilderijen online.

Onze posters komen van verschillende ontwerpers. Dit resulteert in een grote verscheidenheid aan motieven en kleuren. Het beste van allemaal? Het is ongelooflijk eenvoudig om uw posters te vervangen na een periode van gebruik.

Wilt u bijvoorbeeld een verbinding tot stand brengen tussenzomer- en de winterhelft? Dan kunt u de poster gemakkelijk oprollen en opbergen in de kartonnen doos die u bij levering ontvangt. Vraagt u zich af hoe u één of meerdere motieven uit ons hele assortiment posters kunt kiezen? Er zijn verschillende manieren om te kiezen, waaronder het kiezen van een poster op basis van uw persoonlijke decoratiestijl.

Als u een zeer Scandinavisch interieur heeft met veel lichte houtsoorten en witte muren, kunt u dat mooi combineren met motieven als riet, grafische prints in beige tinten of schetsmotieven in zwart en wit.

Grote selectie posters voor alle kamers

Met Posterton kunt u gemakkelijk geschikte posters vinden voor elke kamer die u inricht. Misschien ben je op zoek naar posters voor in de keuken? In dat geval bieden wij een reeks motieven aan;krijtborden die allemaal in uw keuken passen. Wij hebben bijvoorbeeld posters met stijlvolle grafische afbeeldingen van kruiden, koffiepotten en dergelijke. De kamer van je kleintje aan het inrichten? Dan is een reisposter met het alfabet misschien geschikt. We hebben ook veel posters met schattige dieren en leuke stripfiguren, perfect voor kinderen.kinderkamer

Is het mogelijk om uw woonkamer te renoveren? Posters zijn een goedkope en gemakkelijke manier om thuis een meer persoonlijke en gezellige leefruimte te creëren. Of u nu een minimalistisch interieur hebt met een reeks stukken van geselecteerde ontwerpers, of een eclectische en diverse stijl die gedurfd en subtiel mixt, wij weten zeker dat u in onze ruime selectie zult vinden wat u zoekt. Voor degenen onder u met een droogte, hebben we inspirerende gidsen gemaakt over hoe u kuntzet de ramen in de woonkamer open en andere kamers;

Waarom maakt u niet van de gelegenheid gebruik om uw slaapkamer, badkamer en hal opnieuw in te richten? Via het keuzemenu kunt u gemakkelijk posters selecteren op basis van de kamer die u wilt inrichten.

Coole prints met oude kunst voor een lage prijs

De schilderijen van Picasso, Vincent van Gogh en Monet zijn, zoals we allemaal weten, onbetaalbare meesterwerken en bevinden zich in enkele van de mooiste musea ter wereld. Gelukkig kunt u er thuis van genieten door een afdruk van uw favoriete kunst te kopen. Bij Posterton kunt u kiezen uit een ruime selectie kunstwerken van de grootste kunstenaars, tegen een betere prijs dan op een veiling. Ontdek de schoonheid en cutting-edge expressie van abstracte kunstenaars zoalsHilma af Klint en Kandinsky, of traditioneler als Monet's schilderijen met rozen, stokken en houten lepels. Ons assortiment omvat iets voor iedereen die van goede kunst houdt;

U kunt ook posters sorteren op kunststijl uit onze categorieën van geselecteerde kunstenaars. Hier vindt u een mix van hedendaagse kunst met stijlvolle illustraties, lijntekeningen, schilderijen en grafische posters van hedendaagse ontwerpers en kunstenaars;

Posters en prints voor alle interieurstijlen

Natuurlijk, als je iets wilt dat de menigte op hol doet slaan, is een poster met een turquoise achtergrond en iets geks om naar te kijken net zo goed geschikt. Vergeet niet dat er geen goede of foute manier is, je kunt alleen verschillende kleuren in de kamer creëren;

Onze posters kunnen de sfeer in uw huis een heel gevarieerd tintje geven. Met andere woorden, met behulp van onze posters kunt u gemakkelijk een vakantieachtige en ontspannende keuken creëren, maar ook een verkwikkende en creatieve omgeving. Verschillende stijlen combineren en mengen in één en dezelfde tabel väggof stijlvol met soortgelijke vormen en uitdrukkingen.

Meer inspiratie nodig voordat u beslist? Ionze blog hebben we veel tips, ideeën en gidsen verzameld over hoe je kunt decoreren met schilderijen, posters en stijlvolle lijsten. Neem contact met ons op;instagram voor meer tips en nieuws.

Filter posters op grootte en formaat

Bij elkaar passen is misschien de eenvoudigste maar ook de stijlvolste versiertruc. Varieer tussen tinten, accentueer accenten en contrasten om een unieke look te creëren. Om u de moeite van het zoeken in ons hele assortiment posters te besparen, hebben we het volgende gecreëerdcategorieën op basis van. Naast de klassieke groene, blauwe, rode en gele posters vindt u ook zwart-wit, heldere, pastel, gouden posters en nog veel meer.

Natuurlijk kunt u ookop posters gebaseerde på grootte en formaat. De meeste ontwerpen kunnen worden besteld in formaten van 13x18 cm tot 50x70 cm. Als u iets daartussenin zoekt, kunnen wij posters aanbieden in de formaten 21x30 (A4) en 30x40 cm. Dankzij de ruime keuze aan formaten kunt u gemakkelijk een prentenbord samenstellen met precies die foto's en schilderijen die u wilt, in de volgorde die u wilt.

Koop een mooie lijst voor je poster

Door uw posters in te lijsten in verschillende soorten frame kunt u nog meer flair toevoegen aan het interieur. Onze monturen zijn niet alleen stijlvol, maar ook goedkoop. Blader door een reeks ontwerpen en materialen, waaronder lijsten in onbehandeld eikenhout, zwart en wit hout, evenals lijsten in metalen zoals goud, zilver en koper.

Welke poster je ook online wilt kopen, er is een geschikte lijst in een ontwerp dat je mooi vindt. Misschien kom je eerst vast te zitten voor een frame? In dat geval filter je de posters gewoon op grootte. Bij Posterton hebben we ookcompleet pakket schilderijen met frames in verschillende maten.

Beställ posters en prints online – snelle levering

På Posterton kunnen we altijd een snelle en veilige levering bieden. Wij drukken en versturen uw poster meestal de dag nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Aangezien wij in Zweden gevestigd zijn, hoeft u in de meeste gevallen niet langer dan 2-3 werkdagen op de levering te wachten. Als u online producten koopt voor €49 of meer, krijgt u gratis verzending, anders kost de verzending €6.9, zodat het soms mogelijk is om meerdere ontwerpen in dezelfde zending te bestellen. 

Mocht u niet tevreden zijn met uw inzending, dan heeft u 14 dagen de tijd om deze terug te sturen. Wij van Posterton werken met snelle retourzendingen, zodat u kunt overstappen op een poster of lijst die u mooier vindt. Ons aanbodalgemene voorwaarden voor verzending en afhandeling. U kunt ook contact met ons opnemen opklantenservice met vragen over alles van prijs en product, tot bestellingen, levering en klachten. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.