Gouden lijsten

Gouden lijsten zijn de perfecte manier om uw posters, foto's en afbeeldingen weer te geven. Met een elegante stijl en een licht open achterkant maken deze gouden lijsten het gemakkelijk om uw kunstwerk te monteren. Of u nu een elegante fotomuur wilt creëren of gewoon een gemakkelijke manier zoekt om uw foto's tentoon te stellen, gouden lijsten zijn de perfecte oplossing.

Frames in goud

Gouden lijsten zijn de perfecte manier om een vleugje luxe toe te voegen aan uw dagelijks leven. Met hun warme en uitnodigende kleur zorgen gouden lijsten ervoor dat elke foto opvalt. Of u nu een familiefoto of uw favoriete kunstwerk inlijst, gouden lijsten zijn een elegante en opvallende keuze.

Onze gouden lijsten zijn er in verschillende maten en stijlen, zodat u de perfecte lijst voor uw smaak kunt vinden. Goud is bijzonder populair voor trouwfoto's, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke studentenfoto of poster. Onze kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium, metaal en hout. Met andere woorden, u kunt er zeker van zijn dat ze een leven lang meegaan. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren, zodat u meteen van uw nieuwe frames kunt genieten.

Fotolijst in goud

Dat gouden lijsten een mooie aanvulling kunnen zijn op elke kamer is algemeen bekend. De lijsten zijn ook perfect als u een industriële of een glamoureuze stijl in uw inrichting wilt. Door het gewicht van het metaal voelen ze luxueuzer aan dan houten lijsten, terwijl ze een opvallend tonaal verschil in uw inrichting creëren dat goed past bij lichtere kleuren. Een gouden frame lijkt minder rustgevend en haalt meer uit de elegante hållet. På zodatätt u kunt lätt få het där luxe gevoel in uw dagelijks leven.

Als we het over metalen kozijnen hebben, willen we ook een slag slaan voor onze zilveren frames, koperen frames en onze zwarte metalen frames. Interieurontwerp gaat over het maken van gedurfde keuzes en niet bang zijn om te experimenteren. Daarom houden we van metalen frames. Of u hem nu gebruikt als fotolijst of fotolijst, hij zal u niet teleurstellen. En weet je wat het beste deel is? De glanzende gouden, zilveren en koperen details zien er geweldig uit wanneer ze gegroepeerd worden. Wees dus niet bang om te mixen en matchen!

Exclusieve inlijsting met grote gouden lijsten

De grote artiesten zijn het er altijd over eens geweest dat een groot kunstwerk een exclusieve omgeving vereist en dat goud een natuurlijke keuze is om een mooi schilderij aan te vullen. We hebben een breed scala aan schilderijen, posters en prenten die met behulp van een gouden lijst en andere fotolijsten.

De goudfolie rondt een opvallend motief af en brengt het schilderij tot leven en tilt het naar nieuwe hoogten en dimensies. Rood, groen en blauw, in lichte en heldere tinten. Dergelijke dramatische beelden, die in één enkel kader lijken te zijn vastgelegd, worden versterkt met een exclusief kader in de mooiste kleuren.

Bij Posterton bieden we gouden lijsten van hoge kwaliteit om u de mogelijkheid te geven uw huis op een stijlvolle en eigentijdse manier te decoreren, met de mogelijkheid om vrij te kiezen tussen verschillende maten, kleuren en tinten. Zo kunt u een tabel vägg wat de kijker een gevoel van veiligheid geeft.

Wij brengen onze gouden lijsten naar een breed publiek en ons doel is dat iedereen de mogelijkheid heeft om gemakkelijk zijn muren te versieren in een exclusieve stijl. Als u geïnteresseerd bent in kunst of interieurontwerp, krijgt u een unieke kans om verschillende motieven en combinaties uit te proberen om een huis te creëren waarvan u ten volle zult genieten. 

Gouden lijst voor uw favoriete schilderij;

Misschien wilt u gewoon uw favoriete schilderij inlijsten in een gouden lijst om uw waardering voor dat specifieke schilderij of die kunstenaar te tonen. U kunt ook verschillende kleinere schilderijen combineren tot een heel schilderij in dezelfde lijst. In sommige gevallen kan een foto- of posterlijst een geheel nieuwe betekenis of associatie aan het onderwerp geven. Wij moedigen creativiteit aan en de moed om een stap verder te gaan met uw inrichting. Het ophangen van schilderijen is een effectieve manier om uw omgeving te verfraaien en een statement te maken over uw huis.

Welkom bij ons assortiment geweldige lijsten waar u lang van kunt genieten, en als u wilt, kunt u ze steeds vernieuwen met andere motieven. Geef uw schilderijen een geheel nieuwe uitstraling met een gouden lijst die de afbeelding in een nieuw licht zet. Door een subtiel licht op deze schilderijen te werpen, kunt u een onvergetelijke sfeer creëren en met oosterse en exotische motieven neemt het schilderij u mee op een reis van uw leven waarvan u elke keer dat u er langs loopt kunt genieten. Met stijlvolle frame kun je letterlijk de gouden toets op het leven leggen;

Koop uw kozijnen bij Posterton

Als je een lijst koopt bij Posterton, versturen we die meestal de dag nadat je je bestelling hebt geplaatst. Vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, heeft u een retourtermijn van 14 dagen. Met andere woorden, genoeg tijd om te beslissen of je het juiste motief hebt gekozen of niet.