40x50 cm lijsten

Geef uw muren wat persoonlijkheid met onze 40x50 frames! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, kunt u een trendy fotomuur creëren door verschillende fotolijsten te combineren. Vind uw favoriete lijst van 40x50 cm.

Tavelram 40x50 cm

Bent u op zoek naar een stijlvolle en moderne fotolijst voor uw foto van 40x50 cm? Dan heb je de juiste gevonden! We hebben lijsten in verschillende vormen en stijlen, zodat u zeker de perfecte lijst vindt die bij uw foto of poster past. Met een beeldverhouding van 4:5 zijn deze frames ook geschikt voor zowel horizontale als verticale weergave. Dus of je het frame nu rechtop of horizontaal wilt hebben, deze werken perfect!

Hier hebben we onze stijlvolle en betaalbare lijsten verzameld, zodat u uw favoriete ontwerpen snel en gemakkelijk kunt inlijsten en decoreren. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige zwarte lijst of iets meer sierlijks, wij hebben de perfecte optie voor u;

40x50 frame – de perfecte maat?

De juiste lijst kan het verschil maken in uw interieur. Met zoveel keuzes op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welk montuur voor u geschikt is. Wanneer u een lijst kiest voor uw schilderij, foto of poster, wilt u een lijst die noch groot noch klein is. De perfecte oplossing volgens ons is onze fotolijst 50x40 cm. Het is het perfecte formaat voor middelgrote foto's en verkrijgbaar in een groot aantal stijlen die passen bij uw smaak en decoratiestijl.

Frames in verschillende stijlen

Wat zijn de verschillende interieurstijlen? Het antwoord is veel. Soms is de keuze heel duidelijk en weet je precies wat je wilt, maar soms is het een beetje moeilijk, vooral als je verschillende motieven moet mengen;

Zwarte lijst of gouden lijst 40x50

Maar als het gaat om een klassieke stijl, kunt u niet verkeerd gaan met een zwart of goudkleurig 40x50 frame. Zwarte lijsten zijn elegant en ingetogen en laten uw kunstwerk of foto centraal staan. Gouden lijsten hebben een luxueuze afwerking waardoor uw werken er extra chic uitzien. Voor een authentiek tintje kunt u een passepartout aan uw lijst toevoegen;

Elegant en trendy frame

Een lijst van 40x50 is perfect om een natuurlijke en elegante uitstraling in uw huis te creëren. Er zijn veel verschillende tinten hout om uit te kiezen, zodat u de perfecte kleur kunt vinden die bij uw interieur past. Of u nu gaat voor klassiek of trendy, een houten lijst van 40x50 cm is de perfecte keuze. Wil je iets anders, probeer dan een bronzen of koperen frame. Deze elegante opties geven elke kamer een vleugje klasse.

Hieronder vindt u al onze kleuren en materialen voor Fotolijst 40x50:

Ruimte voor uw 50x40 lijst

Op zoek naar de perfecte plaats om uw nieuwe lijst van 40x50 cm op te hangen? Hier zijn enkele tips om je te helpen:

  • Zoek een muur die groot genoeg is voor het frame. Je wilt niet dat het te klein of te groot is.
  • Kies een plek die vrij is van rommel. Zo komt het frame beter tot zijn recht en ziet het er mooi uit.
  • Kies een plek die veel natuurlijk licht krijgt, en zet de bomen ernaast in een raam. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw foto's er helder en levendig uitzien.
  • Zorg ervoor dat de muren glad en schoon zijn. Zo kun je ervoor zorgen dat je frame recht blijft en er mooi uitziet.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wanneer u bij ons bij Posterton winkelt, moet u erop kunnen vertrouwen dat onze producten tijdig en van hoge kwaliteit worden geproduceerd. Onze lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd met een front van acrylglas dat aan beide zijden beschermd is met een beschermfolie. Er zitten twee metalen scharnieren aan de achterkant van de lijst, zodat u uw foto's verticaal of horizontaal kunt weergeven. Wij hebben ook een beleid om ervoor te zorgen dat onze leveranciers 100% hernieuwbare energie gebruiken voor alle productieprocessen.

Gebruik geen schilderijhaken voor uw lijsten

Zodra u uw frames hebt gekozen, raden wij u ook aan omzwaardhaak. De handige kleine haak is compatibel met alle soorten fotolijsten en muren, zodat u uw kunstwerk gemakkelijk in enkele seconden kunt installeren. Geen schroeven, pluggen of boren nodig; gebruik gewoon een hamer om de klus te klaren. En het beste van alles is dat de draadeinden voor de montage minimale sporen op de muur achterlaten, zodat u uw kunstwerk zo vaak als u wilt kunt herschikken zonder schade te veroorzaken.