70x100 cm lijsten

Op zoek naar een grote lijst om uw kunstwerk, foto of poster echt te laten opvallen? Onze lijsten van 70x100 cm zijn perfect en u kunt ze zowel liggend als staand gebruiken. Kies uit een reeks kleuren en materialen om de perfecte pasvorm voor uw werk te vinden.

Een mooie lijst kan wonderen doen in uw huis

Fotolijsten of fotolijsten zijn een van die woonartikelen waar we niet veel over nadenken tot we er een nodig hebben. En dan hebben we meestal een hoop freebies. Welke maat heb ik nodig? Welke kleur past bij mijn inrichting? Hoe moet ik het ophangen? Een lijst beschermt het beeld, maar een mooie lijst voegt ook veel waarde toe aan uw decor. Naast zijn beschermende functie geeft het frame u veel keuzemogelijkheden wat betreft de plaats van uw afbeelding;

En over foto's gesproken, een lijst van 70x100 is precies het juiste formaat voor die grote familiefoto's of die donkere landschapsfoto. Of je het nu aan de muur hangt of op een bijzettafeltje zet, het grote formaat van de lijst maakt echt een goede indruk. Dus als u op zoek bent naar de perfecte afwerking voor uw huis, vergeet dan niet de kracht van een goede lijst.  

Tavelram 70x100 cm

Een groot schilderij in onze lijsten van 70x100 cm zal zeer effectief zijn om solo aan de muur te hangen, maar kan net zo mooi gecombineerd worden met verschillende kleinere lijsten. Kies bijpassende motieven en creëer vervolgens een eenheid door stijlvolle lijsten toe te voegen. Hetzij in eikenhout, hetzij in zwart of wit, bijvoorbeeld. Vergeet niet dat onze schilderijen gemakkelijk kunnen worden opgehangen in liggend of staand formaat, afhankelijk van het motief. Deze lijsten van 70x100 zijn van plankformaat en veel mensen decoreren ze het liefst staand op de vloer, leunend tegen de muur. Een tip voor degenen die graag dingen veranderen!

Verschillende materialen en maten 70x100

Zeggen dat we een lijst hebben voor elke kamer en stijl is geen excuus. Wij hebben houten en metalen lijsten in verschillende modellen verzameld, zodat u gemakkelijk de juiste lijst voor uw persoonlijke stijl kunt vinden.Onze 70x100 lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, wit, goud, zilver en natuurlijke afwerkingen van hout en eikenhout.&Ben jij degene die de voorkeur geeft aan de klassieke uitstraling van een 70x100 gouden lijst die een exclusieve en luxe indruk geeft? Of denkt u dat een houten lijst 70x100 cm de juiste keuze is om uw huis een meer warme en natuurlijke uitstraling te geven? Wat uw keuze ook is, deze boeken zijn perfect voor heldere en zwart-wit afbeeldingen en zijn een geweldige aanvulling voor elk huis. Een grote lijst in het algemeen, en een lijst van 70x100 in het bijzonder, zorgt gegarandeerd voor een opvallende uitstraling op al uw muren;

Grote en stabiele frames

Våragroot frame in de maat 70x100 zijn niet alleen stijlvol en mooi om te zien. Ze zijn ook stevig en gemaakt van hout of metaal van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Ze worden geleverd met een ophanginrichting voor zowel verticale als horizontale ophanging aan de muur. Dit maakt ze een uitstekende aanwinst voor elk huis. De lijsten in deze categorie zijn geschikt voor foto's tot 70x100 cm of 100x70 cm en hebben een beeldverhouding van 7:10.

Goedkope lijsten 70x100

Groot hoeft niet duur te zijn. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van kwaliteitslijsten. Daarom hebben we onze prijzen betaalbaar gehouden zonder aan kwaliteit in te boeten. Dit geldt voor al onze verschillende frames. Wij leveren al enkele jaren betaalbare frames aan heel Europa en hebben veel positieve feedback ontvangen. Zij krijgen hoge kwaliteit, maar ook hoge prijzen;

Eenvoudige montage van uw fotolijst 70x100

Kozijnen 70x100 van Posterton kopen moet niet alleen betaalbaar zijn, het moet ook gemakkelijk te monteren zijn. Onze lijsten zijn perfect voor grotere werken en hebben clips aan de achterkant voor een snelle en gemakkelijke montage. Bovendien hebben ze haken, zodat u ze rechtop of horizontaal aan de muur kunt hangen. En om uw foto's mooi te houden, hebben we extra dik, splintervrij plexiglas meegeleverd dat glashelder is. Zorg ervoor dat u het beschermplastic verwijdert voordat u de lijst aan de muur hangt.

Stem uw lijsten af op uw interieurstijl

Interieurstijlen veranderen en evolueren voortdurend. Sommige interieurontwerpers geven de voorkeur aan bepaalde soorten materialen voor hun lijsten, omdat die het overkoepelende thema van de specifieke stijl weerspiegelen. Hieronder hebben we verschillende lijsten gekoppeld aan verschillende interieurstijlen en hoe u kunt kiezen.

Scandinavische – stijlvolle witte en zwarte lijsten 70x100

De Scandinavische stijl is licht en gedurfd en wordt vaak gezien in witte of zwarte lijsten. Deze keuzes zijn gemakkelijk te maken om uw ruimte niet te overladen, maar ook een elegante toets toe te voegen zonder al te veel aandacht te trekken.

Fashion & Glamour – luxe zilveren en gouden lijst 70x100

Als u een luxueuze en moderne keuken in uw huis wilt creëren, is het niet alleen belangrijk om de meubels te kiezen, maar ook hoe u ze uitstalt. Bij het kiezen van lijsten zijn bijvoorbeeld zilveren of gouden lijsten een goede keuze, omdat die passen bij veel verschillende stijlen van kamerinrichting. Vooral als er interieurelementen zijn zoals een drankwagen met metalen details.

Bohemian – natuurlijke houten lijsten 70x100

Als u op zoek bent naar iets met een organisch gevoel, zijn houten lijsten misschien perfect. Een bohemian setting kan helpen de meer natuurlijke kant van uw inrichting naar voren te brengen. Duurdere houtsoorten zoals eiken geven heel andere resultaten dan lichtere, dus het is de moeite waard om de opties uit te proberen voordat u beslist over een specifieke houtsoort die u wilt gebruiken. Zo kan een foto van een oud uithangbord extra karakter en bohemien uitstraling krijgen met een kleinere lijst eromheen.