30x40 cm lijsten

Op zoek naar een elegante manier om uw posters in te lijsten? Hier vindt u ons assortiment lijsten in de maat 30x40 cm! U kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, zodat u de perfecte lijst voor uw poster of schilderij kunt vinden.

Tavelram 30x40

Een fotolijst in de maat 30x40 cm behoort tot onze populairste lijsten. Kies gewoon het formaat en het materiaal dat u het beste vindt passen bij de poster of het schilderij. 30x40 is een populaire maat voor een lijst, een maat die niet klein of groot aanvoelt, een perfecte tussenmaat in een notendop!

Al onze lijsten zijn ontworpen voor onze posters en affiches met hetzelfde thema. Maar u kunt ook uw eigen foto's en motieven in de lijst laten zetten. Dit maakt een perfecte maat fotolijst, die goed werkt ongeacht hoe je woont of in welke kamer je het wilt hangen. 

U kunt uw muren thuis gemakkelijk variëren met verschillende lijsten in gemengde maten, waardoor de fotolijst van 30x40 cm opvalt. Als u meerdere schilderijen in een groep wilt tonen, is passepartout een goede tip. Hiermee kunt u een geheel andere focus creëren, afhankelijk van het ontwerp van het passepartout. 

Zwarte lijsten, gouden lijsten of houten lijsten in 30x40

Wij van Posterton bieden lijsten van hoge kwaliteit, in verschillende houtsoorten en maten. Eikenhouten frames zijn duidelijk een populaire klassieker die altijd werkt voor verschillende motieven. Ook zwarte en witte monturen zijn stijlvol en gemakkelijk te combineren, voor een meer unieke look. We hebben ook zilveren frames, koperen frames en gouden frames voor een meer glamoureuze stijl.

Verschillende stijlen, creativiteit laten stromen

Laat u inspireren door ons assortiment lijsten en kies de juiste posters en foto's om in te lijsten! Een lijst van 30x40 kan horizontaal of verticaal aan de muur worden gehangen. Een tip is het gebruik van een frame met een tafelhaak. Dus je hoeft niet te spijkeren en de muren te beschadigen. Hieronder vindt u al onze kleuren en materialen voor de 30x40 fotolijst:

Kwalitatief kader

Al onze frames zijn van de hoogste kwaliteit. Elke lijst wordt geleverd met een acrylglas dat aan beide zijden wordt beschermd met een beschermfolie die vóór gebruik moet worden verwijderd. Wij leveren twee metalen hangers aan de achterkant van het frame die verticale of horizontale plaatsing mogelijk maken.

Goedkope lijsten 30x40 online kopen bij Posterton!

Uw huis moderniseren hoeft niet duur te zijn! Met een nieuwe lijst en nieuwe motieven op de muren kunt u gemakkelijk het uiterlijk van uw huis veranderen, afhankelijk van het nummer en de stijl. Er zijn veel voordelen aan online winkelen voor monturen. Een daarvan is de prijs. Met onze frames kunt u gemakkelijk een nieuwe frisse look creëren zonder dat u daar veel geld voor hoeft uit te geven. Onze monturen zijn van hoge kwaliteit en redelijk geprijsd, zodat u met vertrouwen en gemak kunt winkelen. En het mooiste is dat als u uw favoriete frame hebt gevonden, u het ontwerp gemakkelijk kunt veranderen voor een geheel nieuwe look. Dit betekent dat u gemakkelijk de stijl van uw huis kunt veranderen zonder een fortuin uit te geven;

Fotolijsten en fotolijsten 30x40 – De perfecte keuze

Wist u dat 30x40 cm een van de meest voorkomende kozijnmaten in huis is? Het is ook het perfecte formaat om te versieren met mooie posters in een schoolbord. Of in combinatie met grote lijsten of foto's van uw kinderen en huisdieren. Aangezien het een van de meest voorkomende maten van posters is, zult u geen probleem hebben uw favoriete motief te vinden om uw kamer het perfecte gevoel te geven dat u zoekt.

De fotolijsten in het formaat 30x40 zijn rechthoekig en hebben een beeldverhouding van 3:4, waardoor ze zowel in staand als liggend formaat kunnen worden gebruikt;

Misschien heb je een foto die je met je telefoon hebt genomen? Foto's genomen met je telefoon zijn meestal in 4:3 formaat, wat betekent dat onze 40x30 lijst perfect is voor deze foto's. Dus je hoeft de foto niet bij te snijden!

Fotolijst met fotolijst 30x40 in beeld

Denk je eraan om thuis een schilderij te maken? Met een krijtbordschilderij kunt u verschillende schilderijen en motieven combineren tot een uniforme look. Dat is waar onze 30x40 fotolijst echt van pas komt. Het is een perfect formaat om verticaal en horizontaal aan de muur te hangen. Dit laat de inspiratie stromen. 

Als u een schilderij in uwkökeetkamer,woonkamer of was niet inslaapkamerEr moet ten minste één fotolijst van 30x40 worden bijgevoegd. U kunt 4 motieven in dezelfde maat hebben, of verschillende maten combineren. Als je inspiratie nodig hebt voor het plannen van je fotolijst, kun je die hier vinden:Plan uw schilderij

Het beste van allemaalde tijden U kunt de motieven in de lijsten die u al perfect op uw muur hebt geplaatst gemakkelijk vervangen. Op deze manier kunt u uw huis een geheel nieuwe uitstraling geven en het gevoel geven van een geheel nieuwe kamer.